کد خبر 209951
۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۶
تسهیلات تبصره ۱۸ ابزار اصلی پایداری و توسعه اشتغال باشد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: تسهیلات تبصره ۱۸ ابزار مهمی برای پایداری، توسعه و ایجاد اشتغال بیشتر در استان باشد.

به گزارش روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، سید احسان عسکری یکشنبه شب در جلسه تبصره ۱۸ استان با بیان اینکه تسهیلات تبصره ۱۶ تسهیلات کوچک ‌مقیاس و تسهیلات تبصره ۱۸ بزرگ ‌مقیاس است افزود در گروه‌های تخصصی باید نوع تسهیلات دیده شود تا متناسب با نوع تولید قرار بگیرند.
معاون اقتصادی استانداری افزود: طرح‌های تسهیلات تبصره ۱۸ در حوزه صنعت یعنی توجه ها به کارخانه‌های تولیدی است و اعتبار این محل نباید خرد شود و در طرح‌های کوچک ‌مقیاس هزینه گردد.
عسکری اعلام کرد: طرح‌های اقتصادی در دست اجرا اولویت دار که در ایام دهه فجر قابل بهره‌برداری بوده و زنجیره منابع ارزش استان است مورد توجه بیشتر قرار بگیرند.
وی ادامه داد: بانک‌ها باید بدانند طرح‌ها  چهارچوب و قوامی دارد و حدود پنج درصد برای صنوف از محل تبصره ۱۶ پرداخت شود.
عسکری عنوان کرد: تسهیلات تبصره ۱۸ برای رفع مشکلات واحدهایی تولیدی و راه‌اندازی طرح‌های توسعه ای و جدید حائز اهمیت بوده و این ظرفیت برای رونق و پایداری واحدهای تولیدی استفاده بهینه و کاربرد بالایی دارد و باید در جای خوب و به خوبی هزینه شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بیان کرد: طرح‌های اقتصادی مهمی در بخش های کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، گردشگری، فناوری و دانش بنیان برای استفاده از تسهیلات تبصره ۱۸ در نقاط مختلف این استان در نظر گرفته شد است.
معاون اقتصادی استانداری در خصوص طرح هایی که پیگیری نداشته و اجرا نشده اند گفت در صورت‌ جلسه‌ها مقرر شود متولی طرح به چه علت منصرف شده است و باید جایگزین آن مشخص و فرایند جانشینی انجام گیرد.
عسکری ادامه داد: عملکرد کارگروه‌های تخصصی باید دقیق‌تر و شفاف‌تر باشند و طرح ها علمی تر و همراه  با توجیه مالی و اقتصادی بوده تا با اطمینان و ظرافت کار بیشتر اجرایی شوند.
سرپرست اداره کل صمت استان هم گفت: هفت جلسه تخصصی با همه بانک‌ها داشتیم و کمیته‌های تخصصی برگزار شد که ۲۲ طرح در محل نهضت احیا است و ۱۰ طرح ثابت و ۱۲ طرح در گردش هستند.
امیرتیمور موسویان گفت: در پروژه‌های احیا محصول طاها تجارت که انصراف داده است، شرکت قند شاهین دنا، مجتمع بهارستان در شهرستان چرام، درب و پنجره فولادی، آب‌معدنی آب نهر، پلیمر صنعت، شن و ماسه، محصولات پلاستیکی و محصولات کوهی و دیگر طرح‌های پروژه احیاء است.
مدیرکل دیوان محاسبات استان هم گفت ۲۷۵ میلیارد تومان تسهیلات به تازگی وارد استان شده است.
مدیرکل جهاد کشاورزی نیز به تسهیلات و طرح‌های معرفی به بانک ها و عملکردها اشاره کرد و گفت: مطالباتی برخی از طرح‌ها نیاز به تسهیلات چند برابری دارد یعنی تسهیلات ابلاغی جواب گوی طرح‌ها نیست.
مدیرعامل بانک کشاورزی استان هم گفت: بانک کشاورزی برای طرح‌های معرفی‌شده و ابلاغ اعتبار مشکلی ندارد و زمانی می‌توانیم برای طرح‌ها اقدام کنیم که کلیه مستندات ارائه شود.
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha